- Driven koordinator sökes till kundsupport [POSITION FILLED]

koordinator till kundsupport och logistik

NOTE: This position has now been filled, thank you for all your interest!

Vi söker en ny kollega med hjärtat på det rätta stället som älskar logistik och administration. The Real Stevia
Company är ett internationellt företag, med huvudkontor vid Hötorget i Stockholm, som producerar och säljer hållbart odlad stevia i Europa. Vi är ett litet engagerat, internationellt team som brinner för hållbarhet, hälsa och att göra gott för världen.

Om tjänsten: 
Du kommer att arbeta med logistik och orderprocesser och ansvara för att våra produkter levereras till kunderna i rätt tid och med rätt dokumentation. Du kommer även att stötta vår kontorsansvariga. Jobbet ger dig möjlighet att lära dig om internationella export- och importprocesser, säljprocesser inom B2B och lager- och inventeringshantering.

Om dig: 
Du tycker om att arbeta självständigt och är strukturerad, noggrann, stresstålig och lyhörd. Den vi söker har minst gymnasiekompetens och gärna tidigare arbetserfarenhet. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift. Tjänsten är ett vikariat på heltid till augusti 2018 med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Välkommen att skicka in ansökan och personligt brev till info@realstevia.com. Vi intervjuar löpande.
För frågor om tjänsten kontakta gärna Angelica Guimaraes på 08-704 44 90.

 

The Real Stevia Company, Granular AB (publ) är ett svenskt företag grundat 2003, med verksamhet i Kina och Paraguay, som producerar och säljer hållbart producerade steviablad och extrakt till den globala livsmedelsindustrin. The Real Stevia Company samarbetar med jordbrukare i Paraguay, där steviaplantan odlas, och har på så sätt kontroll över hela leveranskedjan. Företaget strävar efter att tillhandahålla en socialt och miljömässigt hållbar produkt som kan bidra till att höja odlarnas levnadsstandard och samtidigt uppfylla de globala kvalitets- och säkerhetskraven. Vi hjälper livsmedelsproducenter att ta fram välsmakande och hälsosammare steviasötade konsumentprodukter.

www.realstevia.com

Comments are closed.